Beautiful_______________________Beautiful____________________Omdat ik behoorlijk doof ben geworden door de vele disco-bezoeken, hoorde ik in het nummer Beautiful niet, dat hij Beautiful Angel zong, in plaats van Beautiful Lady. Maar voor mij is dit duidelijk: Beautiful Lady !!!

link - Brazzi, Camila Cabello - Beautiful - (Official Video ) - https://youtu.be/Uk1hv6h7O1YCasanova's filosofie over een verre liefde zal vroeger waarschijnlijk soortgelijk geweest zijn als in de huidige muziek; When you can't be with the one you love, love the one you're with……..

link - Love The One You're With…..Stephen Stills - https://youtu.be/HH3ruuml-R4of in de uitvoering van Luther Vandross……..link - https://youtu.be/CjuynOpxXsE , als je wanneer meer van soul houdt………..Waarom zou Casanova zich pijnigen omtrent een verre of onbereikbare liefde, terwijl in zijn nabije omgeving het wemelt van “Beautiful Ladies” ? Het leven is al gecompliceerd genoeg op zich om zich slechts op het perfecte te concentreren en andere mooie momenten aan je neus voorbij te laten gaan. ( In de lyrics : “Tomorrow comes and goes before you know “)Iedere vrouw heeft iets aantrekkelijks, al is het alleen maar haar stem…….!

De vrouwelijke stem in de clip Beautiful doet iemand in de zevende hemel wanen…..Beautiful…..beautiful…….beautiful Lady.!Jammer dat Camila onder haar engelen-jurkje van die plompe schoenen draagt. In het lied wordt gezongen, dat Gucci niet hoeft om mooi te zijn (but nothing can compare to when you're naked), maar dit schoeisel verpest de glamour van de video.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje