Als ik de jouwe mag zien........_________________Als ik de jouwe mag zien….._____________

“Als ik de jouwe mag zien……….dan mag jij de mijne zien !”, zei een meisje uit de straat tegen me.We zaten beiden in de 1ste klas van de lagere school. Op school waren de jongens en meisjes gescheiden.

Streng gescheiden.!

De jongens bij de fraters, de meisjes bij de nonnen.

Dus toen ze met die ondeugende vraag aankwam, steeg mijn opwinding ten top.

Het is decennia geleden, dat deze vraag aan mij gesteld is. Vandaag de dag werkt dat niet meer zo.

Toch zou ik graag die vraag nog vaak willen stellen, maar ik een andere verpakking……Niet “Als ik de jouwe mag zien….. “ en doelend op onze plas-organen, maar “Als ik de jouwe mag zien”, doelend op je liefde.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje