Stront ....Shit_______________________Stront…...Shit…..__________

Bij een zaadlozing komen er 200 miljoen zaadjes naar buiten.In de teelballen van de man ontwikkelt zich de sperma, die uiteindelijk gaat dienen voor het bevruchten van de vrouw. De ballen zitten in een zakje buiten het lichaam. Dit is om de temperatuur een paar graden lager dan de lichaamstemperatuur te houden, hetgeen de vruchtbaarheid ten goede komt.In één teelbal heerste een bedrijvigheid van bewegende zaadcellen en onder de zwemmertjes hing een gezellige sfeer. Gelukzalig bewogen ze, kletste wat met elkaar en hadden het steeds erover hoe fijn het wel niet zou zijn, als ze aan de beurt zouden komen.

Eén van deze 200 miljoen zaadcelletjes was echter niet zo stom, als hij eruit zag en zei tegen de andere zwemmertjes: “Als het uur van de waarheid aanbreekt, zal slechts één van ons het doel bevruchten en ik ga ervoor zorgen, dat ik degene ben, die het eerst gelanceerd wordt.”

Zo gezegd, zo gedaan.!In zijn trainingspak en met zijn Nike-gymschoenen aan, zag je hem dagelijks spurtjes maken in de teelbal.

Het trainen deed hem goed en je zag zijn conditie met sprongen vooruit gaan.

De andere spermatoïden zagen het sporten aan en enkelen zeiden zelfs jaloers: “Kijk hem bezig zijn, de uitslover.! Maar hij heeft wel gelijk: …….hij zal als de eerste uit de buis komen.”

Op een nacht lagen de spermaatjes te slagen en werden plotseling opgeschrikt door een heftig gerommel.

Ze keken elkaar aan en zeiden: “Ik denk, dat het gaat gebeuren.!”

Snel deden ze allemaal hun gymschoenen aan en wachten gespannen op het startschot.De balzak ging hevig tekeer en de zaadjes lagen te schudden in het vocht.

PANG…!

Daar ging het spul.

Gelijk nam het getrainde zaadje een grote voorsprong. Gehaast spoeden de spermatoïden zich door de lange buis. Van de koploper was al in geen velden of wegen iets te bekennen.

Ineens zagen ze hem terugkomen in de tegengestelde richting. In volle draf en met zijn armen hoog zwaaiend. Door de paniekerige blik in zijn ogen hadden ze in de gaten, dat er iets behoorlijk mis was en met een benauwde stem gilde hij naar de anderen: “Terug…….terug……...Stront !…….stront !….”

(grapje)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje