Reizen / Dromen______________________________Dromen / Reizen____________________Vertaling van frans naar nederlands: Wie niet de moed heeft om bekende oevers te verlaten, zal nooit nieuwe werelden ontdekken.

Eeuwenlang hebben zonen hun leven opgeofferd om het vaderland te dienen.

Sommigen vonden het een heldendaad om uit vaderlandsliefde te sterven.

Maar het leeuwendeel van de meest erg jonge jongens wisten geeneens wat ze op het slagveld lagen te doen. De geschiedenis leert dat “grote” veldheren, zoals Alexander de Grote, Hannibal, de Romeinen, Karel de Grote, Napoleon en Hitler zo'n immens groot gebied veroverden, dat het niet meer overzien was. Het was zo uitgestrekt, dat het niet meer controleerbaar geworden was. Met uitzondering van het Romeinse Rijk, wat wel eeuwen geduurd heeft, waren de grootheden gedoemd een kort leven tegemoet te gaan.

Dus Nederlanders (en andere volkeren): als er een 3de Wereldoorlog aankomt, houdt dan gewoon je gemak en spaar de levens van je geliefde kinderen.

Gewoon een kwestie van geduld uitoefenen en wachten tot de volgende Hitler vanzelf aan zijn grootheidswaanzin ten gronde gaat.

Het lapje grond, waar Nederland staat is ook niet de moeite de waard om voor te sterven.

Door de klimaatverandering zal over een paar eeuwen ons kikkerlandje zowiezo onder de zeespiegel verdwenen zijn.

Maar ik heb een alternatief. Bedenk dat je roots, of je vaderland, niet bestaat uit vierkante meters, maar dat dit in je DNA zit. En je DNA draag je zelf over de hele wereld mee.!

Door flexibel te denken, kun je je eigen leven inkleden, zoals je zelf wilt, onafhankelijk van een stukje grondgebied.

Als voorbeeld zou ik graag de volgende clip en link aanbevelen;

https://youtu.be/uTxythHY09k

met de woorden: de lyrics:

https://youtu.be/E6RBSkXqEWI

Met deze video belandt Norah Jones automatisch in het hoofdstuk “Vrouwen met Inhoud” van het boek “Vrouwengek”.

In Blankenberge woonde ik in het mooiste appartement, dat je je maar kon wensen. Toch miste ik iets:

de zon.! Altijd heb ik gezegd: “Als ik dit appartement op zou kunnen pakken en aan de Costa del Sol zou kunnen planten, dan zou ik nooit ergens meer willen wonen. Helaas beschikte ik niet over de middelen zoals Norah Jones in de clip “Chasing Pirates” om met zeilen en een stuurwiel mijn stulpje te verhuizen naar de Mediterraanse Zee.Van de 819 duizend Surinamers wonen er 327 duizend in Nederland. Op het moment telt Nederland iets meer dan 17 miljoen inwoners. Als het gedeelte van de Surinamers, dat nog in Suriname woont, naar Nederland verhuist, dan kunnen wij met z'n allen toch naar Suriname verkassen. (met onze eigen DNA)

Dus gewoonweg geen huis-ruil, maar een land-ruil. En een ruil van ons druilerig weer met de Caribische zon.

Maar er is alleen nog een probleempje, waar ik eigenlijk nog mee zit. Maar dat wordt ineens opgelost, wanneer, jullie Nederlanders, de volgende tip ter harte nemen: Laat die druiloor van een minister-president van Mark Rutt alstublieft achter in Amsterdam of Den Haag. Daar heb je in Suriname alleen maar last van.Wordt vervolgd…...
Wordt vervolgd (Suriname)...........

Reacties

 1. Zoek de foutjes...
  Kennen jullie die stukjes in de krant : zoek de foutjes....!
  In de muziek link van Nora Jones zie ik ook een paar foutjes...
  Ten eerste.... midden in de video heeft Nora ineens 2 Tattoos.!
  Eentje op haar linkerarm... en eentje op haar rechterarm.
  Op het eind zijn ze ineens verdwenen.
  Ten tweede... (ik betwijfel of dat wel een foutje is.... of dat het met opzet gedaan is.)... De 2 piraten in de fles hebben beiden een rok aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje