Niet iedere verandering.......________________Niet iedere verandering ………..__________________

Niet iedere verandering is een verbetering…….De Koningswei (in het Tilburgs: de Koningswaai) was een typische volksbuurt met zijn typische voordelen en zijn typische nadelen. Uit overlevering heb ik gehoord, dat het een van de bekendste figuren uit de wijk Pieta Melis was.Zelf heb ik haar nooit persoonlijk gekend, maar van de Koningswaai herinner ik me wel de laatste funderingen van de gesloopte huizen en de paar laatste recht overeind staande huizen tegen de Piusstraat en de vrouw met een sigaar in haar mond. Doch in mijn geheugen was Pieta, toen ik haar gezien heb, niet gekleed in een broek maar in een bloemenjurkjes. Ze was ook een stuk dikker dan de vrouw op de bovenstaande foto.

Waarom denk ik dat? Omdat de vrouw in mijn beleving in de typische oude-vrouwen-houding in haar stoel zat. Met haar benen opvallend wijd van elkaar af, zoals sommige dikke vrouwen dat plachten te doen.

Met de daarbij horende panty-sokjes tot net onder de bloemetjesjurk, alsof ze deze beter niet aan had kunnen doen. Toen ik haar in de stoel naderde en alhoewel ik toen al geïnteresseerd was in het vrouwelijk lichaam, was er geen haar op mijn hoofd, die eraan dacht, om vluchtig een blik in de donkere spelonk tussen de dikke knieën te werpen. Met een grote boog liep ik om het donkere geheim. Dit geheim liet ik liever over aan de volwassenen. Met een grote sigaar in haar hoofd zat ze genoegzaam voor haar woning het opperhoofd van de buurt te spelen en was al met al een imposante verschijning.

Wordt vervolgd…...Met Becht als Jantje de sloper…

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje