De Struisvogel______________________De Struisvogel_____________________

Een boertje speelde iedere maand mee met de staatsloterij, alhoewel hij het zonde van zijn geld vond. Hij zei altijd tegen iedereen: “Ik vind het zonde van mijn geld, maar als ik geen lot koop, weet ik zéker, dat ik nooit prijs heb.!”

En wat denk je:..... hij wint een prijsje….

Weliswaar geen bedrag om over naar huis te schrijven, maar toch.! 50 euro…!

Het boertje had altijd zuinig geleefd en zat te fantaseren, wat hij het met voor hem grote bedrag van 50 euro zou gaan doen.Boeren uit de omgeving hadden hem verteld, dat sinds kort een sexpaleis was geopend en dat er voor wat geld dames van plezier aanwezig waren voor de sexuele behoeftes van de man.Dus trok hij de stoute schoenen aan en ging op pad met het voor hem grote kapitaal van 50 euro, dat hij onlangs verworven had. Bij de bedoelde villa aangekomen, was het boertje overweldigd door de pracht en praal van het imposante gebouw.

Onwennig belde hij aan bij de voordeur en een man met een stropdas deed open en verwelkomde het boertje. “Goedenavond, meneer”, zei de vriendelijke portier: “Waar kan ik U mee dienst zijn ?”

“Kan ik hier wippen.?”, vroeg het boertje verlegen.

“Jazeker”, antwoordde de portier: “Dan bent U hier op het goede adres.!” en probeerde het onrustig schuifelend ventje op zijn gemak te stellen. De goedlachse portier legde uit, wat de prijzen waren en wat je daarvoor zo al kon verwachten. Het simpele verstand van het boertje kon alles niet zo vlug vatten en vroeg om niet te duizelig te worden van al die informatie: “Wat krijg ik voor 50 euro ?”

“Oh,...... voor 50 euro?”, antwoordde de behulpzame portier: “Ziet U daar die brede trap naar de 1ste verdieping?”.“U neemt de 1ste kamer links.”

Het boertje sukkelde de trap op en ging de 1ste kamer links binnen.

In de kamer stond een struisvogel…!De struisvogel keek het boertje aan en het boertje keek de struisvogel aan.

“Heeej, …...portier”, riep het boertje naar beneden: “Er staat een struisvogel in deze kamer !”.

“Ja, ...dat klopt”, bevestigde de portier; “Je kunt niet alles hebben voor 50 euro.!”

“Hummmmm…..”, dacht de boer, liet zijn broek zakken en deed zijn kunstje op de struisvogel…..

Wat wil het toeval ? De maand daarna had het boertje opnieuw geluk bij de loterij. Deze keer 100 euro.!

“Nou gaan we het beleven”, dacht de bofkont bij zichzelf en verheugde zich al op het volgende bezoek aan het sexpaleis.

Dezelfde portier deed open. Bij het zien van het biljet van 100 euro zei hij: “Ahhh...dat lijkt er al beter op.”De portier stuurde het boertje opnieuw de brede trap op naar de eerste verdieping en zei: “Deze keer neemt U de 2de deur naar links…!”

Het boertje opende deze deur en zag, dat in de kamer enkele mannen door gaatjes in een muur zaten te gluren. Het boertje ging bij een kijkgaatje, dat nog vrij was, staan en loerde naar binnen.

En wat zag hij: twee slanke blonde spetters, die naakt de liefde aan het bedrijven waren.Overweldigd door het zien van zoveel moois, zei hij tegen de man naast hem: “Wauw…..wat mooi…. wat mooi…….!”

De man naast hem reageerde niet en ging verder met gluren.

Opnieuw moest het boertje zijn opwinding met iemand delen en zei: “Wat mooi….. wat mooi….wat mooi..!”

“Sjstt…...Sjstt”, reageerde de naast hem en hield zij gestrekte wijsvinger voor zijn mond, als teken, dat zijn buurman stil moest zijn.“Wauw…. wat mooi…...wat mooi…”; bleef het boertje herhalen; “Ik heb nog nooit in mijn leven zoiets moois gezien.!”

De man naast hem keek het boertje aan en zei: “Dat is nog niks. Vorige week stond iemand nog een struisvolgel op te schrijven…..!”

(grapje)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje