Chiang Mai

_

__________________Chiang-Mai________________________Na een super-verblijf in Chiang-Mai zocht ik bij vertrek van de speciale plaats een Tuk-tuk chauffeur om ons naar het vliegveld te brengen.Ik hield de eerste de beste tuk-tuk aan en vroeg de bestuurder hoeveel een rit voor 2 personen naar het vliegveld kostte.

“Hundred bath”, antwoordde de lachende kerel. Honderd bath is geen geld voor de lange rit. Ik keek de nog steeds lachende Aziaat aan een zei hem: “Ok. I give you eighty (80)”.

De nog onveranderd lachende man reageerde heftig “Nee” schuddend met : “No….No… fifty…(50) !!”

Ik keek mijn maat aan en zei: “Ik bied hem 80 bath, maar hij wil 50.! Dat zullen we dan maar doen, hè ….ha...ha...ha….. !”

Net als met alle tuk-tuks gingen we met een rotvaart naar het vliegveld. Na de koffer uitgeladen te hebben, liep ik naar de chauffeur de goedlachse man, gaf hem 100 bath en zei hem: “Hier jongen, dat is voor jou, het is goed zo…, ha….ha….ha…..!”

Lachend liepen we de hal van het vliegveld binnen , op weg naar Phuket…...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje