Reis naar de Maan_________________________Reis naar de Maan_________________________De prijs van een vliegticket sinds het begin van het massatoerisme is drastisch gedaald en vandaag kan men bij de low-budget vliegmaatschappijen voor een scheet en 3 knikkers door de lucht reizen.

Als vergelijk: Van Malaga naar Amsterdam heb ik gevlogen (mee gevlogen, want het eigenlijke vliegen doen de 2 piloten) voor een kleine 50 euro. Heen en terug. Aangekomen in Nederland had ik de trein naar Breda nodig: kosten enkele reis ongeveer 25 euro en voor de terugreis nog eens een keer 25 euro. Dat was precies hetzelfde bedrag van de vliegreis van zo'n 3 uur.!

Later vloog ik van Malaga naar Eindhoven. Veel handiger. Scheelt de treinreis.

In de nabije toekomst gaan commerciële bedrijven reizen naar de maan aanbieden. En dan praten we nog steeds over het zien van de maan van dichtbij en niet over het landen op deze planeet. Ikzelf denk, dat de mens nooit een voet op de maan gezet heeft.

Toen Neil Armstrong 50 jaar geleden als de eerste mens voet aan land, of beter gezegd aan maan, zette, stopte de wedloop tussen Amerika en Rusland totaal. In de afgelopen jaren hebben de Amerikanen nagenoeg spectaculairs aan dit verhaal toegevoegd.

Zelfs de samenzweringstheorie, dat alles in een televisie-locatie in scene in gezet was, hebben ze nooit kunnen ontkrachten. Dus voor mij zijn ze er nooit geweest.!

Na 50 jaar na dato is voet op de maan zetten een fata morgana (een luchtspiegeling in de woestijn).

En deze luchtspiegeling zal waarschijnlijk getoond worden aan de eerst maan-toeristen, zoals Katy Perry, Justin Bieber, Leonard De Carpio, die tussen de 160.000 en 200.000 euro persoon betaald hebben aan Virgin Galactic van Richard Branson om dit mee te gaan maken.Richard Branson is een dromer met futuristische plannen, maar gaat over lijken. In 2014 stortte het ruimteschip Space Ship Two neer, waarbij de piloot om het leven kwam. Ik weet niet, of onze bekende sterren als Katy en Leonardo daar zin in hebben. Na een beetje navragen, blijkt dat deze suborbitale onderneming inhoudt, dat het ruimteschip niet in een baan rond de aarde cirkelt, maar slechts opstijgt naar honderd kilometer hoogte, waar de aardse atmosfeer eindigt. Na een poosje bijna-gewichtloosheid gaat het snel terug naar de veilige aarde. Ja, waar praten we dan over? Voor mij is dat hetzelfde als je gaat parachutespringen en niet over het randje van het vliegtuig durft te springen.Of zoals je de onderzeese wereld gaat bekijken van een boot met een glazen bodem zonder de moeite te nemen om zelf te gaan duiken…...Of te gaan snorkelen.Amerika is veel meer geïnteresseerd in het overheersen van de wereld, dan om meer financiën in maan-projecten te steken. Ze pompen liever geld naar hun oorlogsindustrie om steden in het Midden-Oosten

plat te bombarderen. Samen met vriendje Rusland dumpen ze hun overjarige munitie en experimenteren ze er op los om de mensen in Syrië arm te houden.Wordt vervolgd...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

Kaal K*tje

WC met Hartje