Gescheiden Vaders______________________________Gescheiden vaders_____________________

Tijdens onze surveillance in de nachtdienst zagen we op boven de oprit van de Ringbaan-Oost in Tilburg een man in het midden van de rijbaan lopen.Het was pikdonker. Het was geen gewone voetganger, de man was iets aan het doen. Hij had een veger in zijn handen en was de straat aan het vegen.!De oude man stond midden van de nacht de gehele oprit te vegen. Nadat we het oude baasje erop gewezen hadden, dat hij in het donker niet zichtbaar was en dat hij gevaarlijk bezig was, vroeg ik hem: “Wat bent U eigenlijk aan het doen?”. De man vertelde ons, dat hij s'-nachts slecht sliep en dat zijn zoon met de auto over deze oprit iedere dag naar het werk reed. Om te voorkomen, dat de autobanden van de auto van zijn zoon door glas of andere voorwerpen kapot zouden gaan, veegde hij iedere nacht het wegdek van de oprit.!

Hij was duidelijk van het padje……

Ouders hebben het beste met hun kinderen voor. Ook de vaders, die niet deel kunnen nemen aan hun opvoeding, doen dat toch op afstand op de ene of andere manier.

Een kind begrijpt niet, dat door omstandigheden, de vader niet fysiek aanwezig kan zijn, maar dat hij met zijn gedachten wel continue bij hen is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje