De Schuif van Cuijpers______________________De Schuif van Cuijpers_________________

Er bestaan vele wetten, onder andere de wet van Murphy, de wet van de communicerende vaten, de wet van de sterkste, enzovoort en enzovoort………..

Vanaf gisterenavond, zondag 15 april 2018 bestaat voortaan ook de wet van Martin. Onder de naam: de Schuif van Cuijpers………..

Om na-apen te voorkomen is het octrooi uitgevonden. Het pikken van plannen van anderen is niet netjes. Vooral niet als het daarbij om persoonlijk gewin gaat. Kort gezegd: geld.

Omdat bij eventuele publicatie van mijn boek het leeuwendeel van de opbrengsten naar een goed doel gaat (medicijnen voor aids-patiënten in Thailand), wil ik niet dat een ander met de loyalties van mijn boek gaat lopen. Wel als ze het verdiende geld eveneens aan de Thaise mensen schenken voor medicijnen. Dan krijgen ze mijn toestemming. (Maar nu bedenk ik me dat dat geen goed idee is. Kijk maar naar de werkwijze van liefdadigheidsinstellingen, zoals……………………(dit vul ik in als mijn onderzoek afgelopen is…) in Nederland.

Om mijn “geesteskindje” te beschermen ga ik een blog openen in het internetcentrum Guadalinfo in Casabermeja. Door de sociale media binnen te treden met mijn schrijven, ga ik mijn geestes-spinsels internationaal verspreiden en daar daarmede de verdiensten veilig stellen voor Thailand. Door mijn schrijven op het internet te pleuren, veranker ik mijn geestes-overwegingen en het persoonlijke geschrevene voor eeuwig.

A. Wat is “De schuif van Cuijpers”?

B. Wat doet “De schuif van Cuijpers”?

C. Hoe werkt “De schuif van Cuijper”?

D. Wat is het nut van “De schuif van Cuijpers”?.

Zoals bij sommige muziekinstallaties schuiven zitten, die men naar boven en naar beneden kan bewegen, is de schuif van Cuijpers één van zo'n schuiven.

En wordt uitgebeeld met het teken {Deze schuif is een automatisch gegeven in het menselijk brein geworden, net zoals de knop van je TV voor het aan- en uitzetten van het toestel. Dit teken: { …...zit vast aan een schuif. Zo:

----

------

-------

---------

----------

------------

-------------

--------------

-----------------Omdat deze { vast zit aan de schuif, schuift hij met de schuif omhoog en omlaag over het leven,

Over alle facetten van het leven.

Onderwerpen zijn onder andere:

De politie Criminaliteit Catholicisme Sex Gezond eten De 1ste keer FilmkeuringAls je bijvoorbeeld romantische muziek beluistert, heb je de vrije keuze om de schuif lager te zetten om in een hemelse sfeer te komen. Als je een rock-liefhebber bent, dan zal je schuif waarschijnlijk behoorlijk hoog staan. Zoniet met de schuif van het leven: deze is zijn eigen leven gaan leiden.

Deze schuif trekt zich geen zak aan van hoog of laag, die varieert naargelang de moraal van de tijd.

Hij beweegt traag. Maar hij beweegt.!

De schuif van Cuijpers is ontstaan in de jaren bij de politie. Maar is heel mijn leven toepasselijk geweest op tientallen onderwerpen. Bij het onderwerp Politie, zie de schuif behoorlijk bewegen. Naar boven. Ook bij Criminaliteit. Naar boven. Bij deze 2 onderwerpen beweegt de schuif nagenoeg synchroon.

Een verontrustende ontwikkeling.

Een andere verontrustende verschuiving van vermogensdelicten. Belastingfraude en hoge boetes voor rijden onder invloed.

En daarmee synchroon de mogelijkheid om met geld gevangenisstraffen af te kopen.

Het lijkt er meer en meer op, dat Justitie een geldmachine aan het worden is. Als verdachten grote boetes betalen is Justitie en daarmee de regering gesust en lijkt het erop, dat het ontvangen van financiën primair staat boven het recht zijn beloop te laten gaan.

Vooral multinationals ontspringen regelmatig de dans op deze manier. (Schandalig) Door naamsveranderingen en het creëren van BV's en andere formules gaan ze door met hun malafide praktijken.

De kleine man is de pineut, terwijl de hoge pieten met hun dure advocaten fluitend vrolijk verder lopen naar hun volgende delict. (Bij Prins Bernhard werd geschreven, dat het voor hem een straf was, dat hij zijn medailles in moest leveren. Laat je toch niet voor de gek houden.! Het enige, waar ie bang voor was, was dat hij zijn corrupte levensstijl niet verder kon uitoefenen, zonder dat de publieke opinie hem in de gaten hield.)

Bij de politie werd vaak gezegd: “Eens een dief, altijd een dief !

In Spanje is de man van de prinses van het koningshuis veroordeeld tot een lange gevangenisstraf. Het leven gaat snel, maar het verminderen van het aantal jaren gevangenisstraf gaat voor hem gaat nog sneller.

Het heeft geen nut om de juiste getallen op te sommen, maar om uit te leggen, wat er aan het geschieden is; van 40 jaar , tot 30 jaar, tot 20 jaar, tot 10 jaar en nu zijn we op het punt beland van 5, 5 jaar. En eindelijk heeft hij, doordat de publieke schijnwerpers naar hem gericht waren, met een vies gezicht voor de eerste keer de gevangenis binnen moeten stappen. Ga eens opletten, hoeveel weinig van die 5,5 jaar effectief uitgezeten wordt. Wel eens van klasse-justitie gehoord?

Het volk van Frankrijk is met de Franse revolutie in opstand gekomen tegen Lodewijk de 16de en zijn verspilzucht. Hetgeen hem zijn kop de guillotine gekost heeft. Ik denk. dat Lodewijk de 16de graag genoegen had genomen met 5,5 jaar brommen…..

Het onderwerp Politie; -Terrorisme,

-sexuele moord

-moord

-oorlog (moet in mijn ogen veel hoger staan)

-doodslag

-pedofilie

-inbreken

-met alcohol achter het stuur + 0,5 promille

-tegen agent spugen

-mishandeling

-winkeldiefstal

-door rood licht rijden auto

-met burka op straat lopen

-door rood licht fietsen

-geen richting aangeven auto

- geen ID bij hebben

-met een masker op straat lopen

-verboden richting fiets

-vuil op straat gooien

-geen hand uitsteken op de fiets

-schuin oversteken

-sigarettenpeuken op straat gooien

-op straat spugen

Een leuk onderwerp voor de Schuif van Cuijpers is: Vloeken:

--------------------

Een andere geinige is het Catholicisme:

---------------------

Bij het Catholicisme heeft de Schuif van Cuijpers het verval van het geloof gesignaleerd, hetgeen zelfs bewerkstelligd heeft, dat massaal kerken gesloopt werden.

Wordt vervolgd.

Een duidelijke verschuiving van de Schuif van Cuijpers is merkbaar bij het onderwerp “Doden van dieren”.

Bij dit onderwerp is de schuif in de rode zone beland. De alarmzone…….

Het verval van het katholieke geloof werd door de Schuif van Cuijpers voorspeld en heeft geleid tot het afbreken van vele kerken. Net zoveel kerken dat afgebroken werden, net zoveel moskeeën werden er gebouwd.

Maar het beangstigende met het “doden van dieren” is, dat er voor de dieren geen substituut, geen vervanging mogelijk is. Als de dieren op zijn, ondertekent de mens zijn ondergang.

In de X…...straat in Tilburg had een bewoner een affiche op het raam in de voorgevel van zijn huis geplakt met de woorden: “Automobilisten scheur maar rustig verder, want al onze katten zijn toch al op.”

De mens is zijn eigen habitat aan het vernietigen. (met verwijzing naar het hoofdstuk Liberta van dit boek)

Dus mens: Vernietig lekker verder, want over 10 à 20 jaar zijn onze walvissen, olifanten, ijsberen, enz. toch op. En dan heeft waarschijnlijk de Schuif van Cuijpers geen nut meer, omdat onze wereld niet meer leefbaar geworden zal zijn.

Onderwerp: “Doden van dieren”:

Walvissen

Olifanten

IJsberen

Leeuwen

Tijgers

Paarden

Koeien

Varkens

Kippen

Honden

Katten

Muis in muizenklem

Vlieg met vliegenmepper

Muggen

Vlooi

Wordt vervolgd….

Als de schuif van “De Politie” in de alarmzone beland is, zijn we aanbeland in een wetteloze maatschappij is de film “Waterland” met Mel Gibson en Tina Turner geen fictie meer, maar keiharde werkelijkheid.

Wordt vervolg…..

Aan de schuif zit het teken { vastgekoppeld, maar ook het woord:................

Ga ik uitleggen, als ik de juiste woorden gevonden heb.!

Het zit allemaal in mijn hoofd, maar aangezien ik geen schrijver ben, is het voor mij uiterst moeilijk om de boel goed te omschrijven.

Daarom doe ik hierbij een oproep aan iedereen, die me met dit boek kan helpen.

Wordt vervolgd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje