Autorijden___________________________Autorijden______________________

Het leven is als autorijden.

Je moet om te beginnen een hoop lessen gehad hebben.

Je kunt niet wachten tot je de juiste leeftijd bereikt hebt. En als het dan zover is, wil je gas geven.

Alle ongelukken met schade, die ik gemaakt heb met politieauto's, gebeurden bijna altijd tijdens het achteruitrijden.Ik denk, dat je in het autorijden van het leven vooruit moet kijken. En de achteruit alleen af en toe gebruikt.

Alleen wanneer, dat nodig is. Mijn jongste dochter heb ik een paar autorijlessen gegeven, toen ze hier in Spanje op vakantie was. Ik hamerde erop, dat je bij het achteruitrijden, je slechts de meters terug rijdt, die nodig zijn. Alle overbodige meters brengen je alleen maar ongewenste ongelukjes.

In de auto-rit van je leven moet je de achteruitkijkspiegel gebruiken, de buitenspiegels ook, maar je blik dient meestal gericht te zijn op de weg voor je. Een beetje links, een beetje rechts, maar meestal vooruit.

Iemand, die teveel achteruit kijkt, verliest veel kostbare tijd. Ook al was het plezier of het leed nog zó groot, het is onomkeerbaar. Ga verder met je leven. Koester je herinneringen, maar ga a.u.b. verder met je leven

Geef gas.!

Af en toe zie ik wel eens een bestuurder of bestuurster, waarbij ik denk: “Hoe hebben ze die in godsnaam ooit een rijbewijs kunnen geven.!) Maar ook deze mensen willen autorijden en willen leren.

Sommige leren het nooit, maar dat terzijde.

Een rijschool voor sex bestaat niet…….

Wordt vervolgd

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje