Tatoeages__________________________Tatoeages_____________________________

De tatoeages van mijn opa;

Mijn opa was nog niet voor hel of duivel bang. (of op zijn Tilburgs gezegd: den dieje is nog nie bang vur den duvel zun moer). Op één ding na: de Duitsers.

Niet om tussen het oorlogsgedruis of de bombardementen te belanden, maar voor de angst om levend gevild te worden. Hem was ter ore gekomen, dat ze in kamp Buchenwald wel belangstelling hadden in zijn getatoeëerde huid om er lampenkapjes van te maken.

In Buchenwald werd de scepter gezwaaid door Karl Koch en zijn sadistische vrouw Ilse Koch, die door haar gruweldaden de bijnaam ”De heks van Buchenwald” gekregen had.

Op haar paard reed ze parmantig door het concentratiekamp op zoek naar potentiële slachtoffers voor haar experimenten met getatoeëerde huis. Met haar zweepje sloeg en folterde iedereen, die haar voor de voeten liep. De onfortuinlijke mannen met tatoeages werden door haar in rijen gezet en naakt tentoongesteld in de sneeuw, of de regen, of in de kokende zon. Maar de trotsering in alle weersomstandigheden was echter nog het minste, wat hun te wachten stond.

Uiteindelijk zouden ze beëindigen op de koude tegeltjes van de sectie-tafel van het mortuarium om levend gevild te worden. Hun huid zou gaan dienen om lampenkapjes te bekleden en om andere snuisterijen van te maken.

In die tijd waren alleen matrozen en mannen, die in de bak gezeten hadden, getatoeëerd. Want deze huisversiering werd in de hogere kringen ten zeerste geminacht. De zeelui konden in verre havens overal op de wereld tatoeage-winkels vinden, maar in Nederland werd deze kunstvorm allen in de gevangenissen gebezigd. Mijn opa heeft nooit gereisd, maar wel de helft van zijn leven in de Koepel in Breda gezeten.Hij ging er trots op, dat hij de Koepel van binnen in zijn geheel geschilderd heeft. Hij heeft er in iedere geval genoeg tijd voor gehad. Ik ben in mijn politietijd verschillende keren arrestanten gaan afleveren en ik kan je verzekeren, dat het een immens gebouw is. In de tijd, dat mijn opa niet achter de tralies zat, beweerde hij, dat hij de kost als schilder verdiende. Tussen haakjes: mijn opa was geen crimineel in de zin van het woord crimineel. Hij bestelde bijvoorbeeld een vrachtwagen met naaimachines en deelde ze voor niks aan alle vrouwen in de straat en de buurt uit. En zo zat hij weer 4 jaar vast. Hij vertelde mijn vader, dat hij niet bang was van “tuchten” en in de gevangenis tot rust kwam. Ik heb mijn opa nooit echt goed gekend, maar ik kan wel verklappen, dat mijn vader de liefste persoon was, die ik in mijn leven tegengekomen ben.

Mijn vader vertelde vaak, dat het leek, alsof opa een lange pyjama met lange mouwen had en als hij naakt was, alleen zijn witte hoofd, witte handen en witte voeten eruit staken. Iedere centimeter van die gekleurde pyjama was in de jaren volgekliederd met inkt.


foto Michael


Als kind, herinner ik de vreemde tekeningen die boven de kraag van zijn overhemd in zijn nek uitkwamen en dacht, dat het een boodschappenlijstje was. Van dichtbij kon ik ze niet bestuderen, want mijn opa hield je op afstand.

Dus terecht kon mijn grootvader beter uit de handen van sadistische kampbeulen blijven en hij begon hem nog meer te knijpen, toen bekend werd, dat voor de houdbaarheid van de huid het wenselijk was om levend te villen. Mijn vader heeft ook in het kamp gezeten, maar die had geen tatoeages…..De film van tatoeage van Van Gogh:

Lang geleden heb ik een film gezien van een aan lager wal geraakt persoon, die door de bekende schilder Vincent van Gogh een grote tatoeage op zijn rug had laten zetten. Omdat hij van Gogh kende uit de kunstenaarsscene van het Parijs van rond 1885 en hem een flink bedrag had gegeven voor diens levensonderhoud, had Van Gogh, als tegenprestatie een van zijn schilderijen op de rug van de man getatoeëerd. Het was een prachtig kunstwerkje geworden. De man was door omstandigheden gedoemd om een zwervend bestaan te leven, maar was apetrots op zijn persoonlijke artistieke “Van Gogh”.

Maar wil het verhaal? De schilder van Gogh werd snel na zijn dood wereldberoemd en tot aan de dag van vandaag toe, worden zijn schilderijen als duurste ter wereld geveild.

De man had een van de duurste kunstwerkjes op zijn rug staan. Hij is verdwenen. !!!!!!!!!!!!

Tatoeages zijn erg persoonlijke dingen. Ik schrijf, dat ieder persoon op de wereld verschillend is.

Welnu, ik merk nu pas, wanneer ik een foto van een tatoeage van een liefje publiceer, dat inherent is aan het

doorgeven van haar telefoonnummer.!!

De enige tatoeage, die indruk op me gemaakt heeft, was die van Melanie in Duitsland.

Tot mijn grote vreugde ontmoet ik steeds knappere vrouwen en Melanie was uitzonderlijk atractief. Toen ze haar slipje naar beneden duwde, kwamen 2 getatoeëerde poezen-ogen voor de dag. Net boven de denkbeeldige lijn van het schaamhaar keken de ogen je aan. Net alsof ze wilden vragen: “Hé, wat ben jij daar aan het doen?”. Tegen mijn principe gingen mijn ogen naar beneden om op korte afstand de kattenogen te hypnotiseren. Het was een magische ontmoeting onder 4 ogen, de kattenogen en mijn geile ogen.

En wie hypnotiseerde wie? Vanaf dat moment had ik er geen probleem mee om bij een vrouw te likken.Een andere grappige tatoeage was van Stephanie in Marbella. Ze had een chique appartement in de buurt van het busstation. Links boven haar poes was een pistool getatoeëerd en rechts op dezelfde hoogte de woorden: “My daddy will kill you.”

Heel leuk bedacht, maar wat bezielt iemand om dergelijke onzin op zijn lichaam te zetten.

Een tatoeage is namelijk voor het leven.

Ik heb een vriendinnetje gekend, die had haar schaamhaar in de vorm van een hartje geschoren. Kijk, als je dat beu bent, scheer je alles eraf. Maar een tatoeage is onherroepelijk.

Vlindertjes heb ik in mijn carrière genoeg gezien. Een vlinder leeft maar twee weken, maar zijn getatoeëerde vriendjes zijn voor altijd……

In Phuket werd ik regelmatig een butterfly genoemd. Waarom ik die naam gekregen had, legde een dame een keer uit in haar gebrekkig engels: “You are butterfly. You go from one flower to other flower. You never go to same girl”. Daar kon ik het dan mee doen.

Angel heette ze. And an Angel was she was.!

Angel was een zigeunerin. Uit Bulgarije. Ze was opgegroeid in de hoofdstad Sophia.

Tenger, maar erg levendig en heel erg lief.

Had een grote tatoeage op haar rug. Ik vind tatoeages verminkingen van een mooie huid, maar deze was erg vakkundig neergezet. Een vrouwengezicht als de zangeres Fergie van de Black Eyed Peas, met 2 vleugels.

Net als een schilderij. Net boven haar bips. Erg groot en met verschillende kleuren. In haar nek stond een iets mindere fraaie met het opschrift………………..(wat een onzin om permanent op je huid te zetten).

Lange stijle lange haren, bruine ogen…..

Natural borsten, gevoelige tepels. Ik kreeg meteen in haar woning een enorme erectie….

Wordt vervolgd……

Angel genoot ontzettend van de massage en ik moest zelfs stoppen, omdat ik moe begon te worden.

Voor haar had het wel uren door mogen gaan. Vroeg me niet op haar voeten te masseren, omdat ze op die plek gevoelig was. Maar kon het niet laten om me te verzoeken of ik het toch eventjes wilde proberen.

Ze was na de eerste druk op haar voetzool verkocht een genoot van deze nieuwe ervaring.

Ik had haar met haar spaanse vriendin al een paar keer op het terras van de internetcafe De Cyberbar zien zitten. Een paar uur later zag ik haar alleen in de rokersruimte van een bar zitten. Haar vriendin was er niet bij. Ik doe meestal alsof ik “Zot Joke” ben en zwaaide naar haar. Vriendelijk zwaaide ze terug. Ze gebaarde me, dat ze eerst haar sigaretje zou oproken en dan zou komen. Ik ging naar het toilet en toen ik terug kwam, zat ze te stralen op de kruk naast de mijne.

Na de gebruikelijke handkus stelde ze zich voor als Angel en reageerde op de handkus met: “Oh, a real gentleman.!”......

Wordt vervolgd…….

Toevalligheden; Op Google was ik aan het zoeken naar een foto van een compleet getatoeëerde man. Vandaag sprak ik met de avond tevoren laat gearriveerde nieuwe gasten van Castillomartin. Eén man was compleet getatoeëerd.! Gisterenavond was het donker en waren de tatoeages me nog niet zo opgevallen.

Nu bij het zwembad merkte ik, dat hij precies dezelfde tatoeage-pyjama aan had, als die mijn opa moet hebben gehad.

De nieuwe gasten waren 2 koppeltjes uit Ierland. Oorspronkelijk uit Polen, maar wonen al 15 jaar in Ierland in Cork. Wat blijkt, de getatoeëerde gast had 3 tatoeageshops in Polen, Ierland en Duitsland. Tatoeëren was zijn passie………

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje