Marilyn Monroe_______________________Marilyn Monroe________________________

De amerikanen in de regering schromen er niet voor om iedereen, die hen voor de voeten loopt juit de weg te ruimen. Zelfs niet hun avontuurtjes. Of geliefdes.

Marilyn Monroe was te onnozel om te beseffen, dat ze een gevaarlijk spelletje aan het spelen was.

Een avontuurtje, dat voor haar fataal zou aflopen.

Maar als je probeert zelf voor God te spelen er zonder scrupules mensen elimineert, dan moet er niet raar van staan kijken, als de echte God met zijn vinger naar je wijst en jouw uit het leven plukt. En dan is er geen wolkje voor je gereserveerd in de hemel. De hemel bestaat niet. Maar voor sommige personen zou ik het rechtvaardig vinden, als er een hel zou bestaan. Dat ze voor eeuwig zouden branden.

Als je een engel Marilyn Monroe uit het leven trekt, of laat trekken door je lijfarts, verdien je het licht in je ogen niet. Of van je broer John. God straft onmiddellijk. Het recht zal zegevieren, maar dat duurt iets langer.Opnieuw kan ik het niet tegenhouden om over politiek te schrijven, maar dit onderwerp zit zo verweven in het leven, dat je er niet omheen kunt.

Zoals het oorlogen start, de hebberigheid in de mens opwekt, het geld de “nieuwe God” maakt, staat het een eerlijke relatie en een gelukkig huwelijk in de weg.

Want politiek mist een belangrijk ingrediënt om een perfect leven op te bouwen: eerlijkheid…!!!!

Ik denk, dat ik gerust mag stellen, dat John F en Bobby het predikaat “vrouwengek” niet verdienen, omdat ze hun vrouwen niet respecteerden.

Om een goede “vrouwengek” te zijn, moet je iets meer doen………Wordt vervolgd……….

Reacties

  1. See the painting "Marilyn and her horny lovers" by the Dutch artist Pieter Zandvliet.
    In my article "Pieter Zandvliet"

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje