Liberta__________________________Liberta_____________________________De videoclip van Al Bano en Romina Power met de paarden en gecombineerd met de muziek toont mijn leven. Rennend van de ene geliefde naar de andere. Als ik een blonde gehad heb, denk ik, hoe was een donkerharige ook al weer?

https://youtu.be/mG05YzmmiCU

De Arabier op zijn paard laat zijn groenogige geliefde achter, om zich te spoeden naar zijn blonde beminde.

De titel Liberta (Libertad in het spaans) betekent vrijheid en zolang mijn vrijheid het toelaat, blijf ik doorzoeken tot ik de ware gevonden heb.

Als ik nu uit ga, neem ik mijn eigen muziek mee op mijn mobiel. Heb speciaal een speaker gekocht om de slaapkamer te vullen met muziek. Ik betrap me erop, dat zonder muziek de nacht de helft van zijn waarde verliest. Ik ben de enige zot, die met een plastic zakje naar de bar gaat.

Alle dames, nieuwsgierig als de meeste vrouwen zijn, vragen: “Wat zit er in dat plastic zakje…..?”

Als standaard antwoord zeg ik dan: “Niks belangrijks.” Nog meer nieuwsgierig gemaakt zeg ik hen dan:

“Kijk zelf maar….!” Allemaal, bijna allemaal, duiken ze op het tasje om de inhoud te inspecteren.

Bij het zien van de massageolie kunnen sommigen niet wachten op een massagebeurt en draaien zich om op hun schouders en in hun nek gemasseerd te worden.

“Hier in de bar is eigenlijk niet de geschikte plek”, antwoord ik dan, maar meer en meer denk ik bij mezelf; “Waarom ook niet?” Ik heb er een hekel aan om in de schijnwerpers te staan. En in het begin zag ik de jaloerse blikken van mannen naar ons gericht zijn, maar nu denk ik voortaan; “Bekijk het maar: dit kunnen jullie zelf ook.”

De video Liberta moet echter gezien worden en daarom stuur ik deze, als het mogelijk is, snel met Whatsapp naar de dames….

Wordt vervolgd……..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje