Lesbische gevoelens____________________________Lesbische gevoelens________________________

Een naakte vrouw vind ik prachtig om te zien.

Twee naakte vrouwen, die samen de liefde bedrijven, vind ik nóg mooier.

Aan mannen vraag ik vaak of ze er een probleem zouden hebben, als hun vrouw met een andere vrouw in bed zou duiken.

Eigenlijk een onnodige vraag, want het antwoord weet ik al bij voorbaat.

En hun reactie ken ik ook al.

Heftig “Ja” knikkend, beamen ze, dat ze er in het geheel geen probleem mee zouden hebben, als hun geliefde met een andere vrouw in de koffer zou duiken. En om dat te bevestigen, volgt bijna altijd de reactie; ”Ik vind het niet erg om een triootje te doen.”

“kijk”, nu zijn we er.!

De mannen denken automatisch aan hun eigen dikke kop.

De moderne vrouw, die lesbische gevoelens heeft en deze een keer willen uitproberen, hebben daar echt geen vent voor nodig. Ze zijn mondfiat genoeg om dat zelf uit te proberen.

Voor het experimenten zou ze, wanneer ze drempelvrees heeft, haar partner mee kunnen vragen naar een club voor begeleiding. Maar zodra ze een vrouw gevonden heeft, die haar ligt, is de rol voor de man feitelijk uitgespeeld.

Als de “nieuwe” vrouw weet waarover gepraat wordt en er ook maar een beetje chemie in de lucht hangt, kan het spul beginnen.

Ik hoef niet te beschrijven, wat er dan gaat gebeuren, want zoals ik gezegd heb: “de moderne vrouw heeft daar echt geen vent voor nodig !”Wordt vervolgd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje