Kindermishandeling_________________________Kindermishandeling___________________________

AFSCHUWELIJK………

Afschuwelijk, afschuwelijk, afschuwelijk……..

Ben dagen ondersteboven geweest…..

Van X………… ontvang ik iedere keer choquerende en smerige video's. Telkens wil ik dit internet-contact verbreken, maar omwille van het researchwerk voor “ons”(mijn nicht en ik…)boek, blijf ik kijken. Ik wil een zoveel mogelijk uitgebreid verslag geven over vrouwen, sex, gevoelens en uiterlijk, enz.,en jammer genoeg hoort deze shit er ook bij. Een vriendin in spé vroeg me: “Waar hou je bij sex.?”

Ik antwoordde: “Gewoon”. Ja, gewoon geen poespas.

Ik heb niks met dat sadomasochistische en meester-slaaf gedoe uit 50 Shades. (Ik vond het gezicht van de hoofdrolspeelster Dakota Johnson bij de eerste ontmoeting met Grey het meest opwindende van de gehele film). Geen kontjeneuken. Geen homofiele gedachten. Beffen heb ik altijd vies gevonden. Als de meisjes uren hadden staan dansen in de disco en ik ging met hen naar huis, dan ging ik echt niet met mijn tong aan hun vagina likken. Echt niet ! Ik heb ook niet de wil om pijn bij een vrouw te doen.

Maar wat is gewoon?: in een intervieuw met een afrikaanse vrouw ……( zie ander hoofdstuk) heb ik gehoord, dat ze 15 minuten nodig had om te plassen omdat ze besneden was. Zij vond 15 minuten gewoon.

Ik kan wel vertellen dat gewoon voor iedereen verschillend is, maar de beelden in de video zijn afschuwelijk.

Bij het stoppen van de dialoog tussen man en vrouw is de vuist van de man het verlengstuk om de onmacht te tonen. Geweld mag nooit goedgepraat worden.In mijn leven heb ik ondanks mijn agressie, voortkomend uit mijn depressies, maar 1 of 2 keer een pats aan een partner gegeven. En daar heb ik nog steeds hedentendage spijt van.

Bij X…….. nooit, terwijl dat een spanning-onderhevige relatie was. Bij de relatie met de …………..van X

is slechts één voorvalletje ontstaan uit onmacht mijnerzijds. Heb een emmer water gegooid terwijl ze lag te slapen in bed. Bij alle andere vriendinnen en relaties: Nooit.

Bij X………. 1x. Bij X………..nooit, terwijl ze mij wel regelmatig een pats heeft gegeven. Maar ik kan veel hebben. Maar kindermishandeling is het walgelijkste wat een mens kan doen.

Kinderen hebben geen verweer.

De video van X….. heeft me geschokt en heeft me dagenlang bezig gehouden

Volgens sommigen (waarbij X…… ook hoort) behoort kastijding bij een opvoeding.

Wat een KUL.!!!!

In de video is te zien, hoe een jongetje aan een touw hangt met zijn broek op zijn enkels. De man (zo'n vent wil ik niet eens een vader noemen) mishandelt zijn 2 kinderen. Ik denk, dat het zich in een Arabisch land of in India afspeelt. Je ziet in de clip, dat een jongetje van ongeveer 3-5 jaar, met een touw aan het plafond bevestigd, bengelt en krijsend slaag met een stok of roede krijgt. Hij houdt krampachtig het touw vast.

Zijn jongere zusje ontkomt de sadistische man ook niet en gillend ontvangt ze tevens vele stokslagen op het blote onderlijfje. Op de grond ligt een angst-plasje van het meisje.

Krijsend probeert ze haar hoofd te beschermen voor de stokslagen en wrijft spartelend van de pijn over haar beentjes. Tot overmaat van ramp kruipt op het einde nog een ander klein kindje de ruimte in……….

De misselijk-makende beelden zouden niet op internet verspreid mogen worden, maar van de andere kant afgezien, kan alleen op deze manier zo'n vent aangepakt worden. En ook degene, die alles filmt……..

Na vele malen terug gekeken te hebben, bemerk ik, dat het stokje of de roede waarschijnlijk een gedroogde piemel van een dier is, inclusief de ballen. In Tsjechoslowakije heb ik wel eens eens, bij een goochelaar van

de nationale TV, zoń gedroogd ding van een stier gezien. Nu bedenk ik me, dat de man, die het voorwerp toonde, een slaande beweging liet zien. Met een sadistische blik in de ogen zei hij, dat je er een behoorlijke klap mee kon geven. Het glinsterende object was doorzichtig en was wel 1 meter lang.Jammer genoeg, lopen er veel sadisten op deze wereld rond.

Om stappen te ondernemen voor vervolging van die vent, toonde ik de beelden in het internetcentrum aan verschillende personen. De walging is van hun gezichten af te lezen en ze kunnen het filmpje niet in zijn geheel afkijken. Maar wat kun je naartoe.?

Bij Youtube en Whatsapp enz. kun je berichten of videos blokkeren en rapporteren. Maar ik heb de video van een kennis. En hoe staat hij tegenover de inhoud?

Ik heb het-stik-de-moord aan zijn mening, maar als ik hem schoffeer, kom ik er ook niet achter, waar het filmpje vandaan komt.

Daarom nodig ik iedereen, die wel stappen kan ondernemen, me te contacteren via facebook en whatsapp en dan kan ik het filmpje kan tonen.

Wordt vervolgd………………………...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje