Indiana Jones____________________________Indiana Jones______________________Al lang voordat de eerste film uitkwam: Raiders of the Lost Ark in 1981, was ik al Indiana Jones.In tegenstelling tot Harrison Ford, die de hoofdrolspeler Indiana Jones vertolkt, ben ik nooit bang van slangen geweest….Helemaal niet !en helemaal niet van kamelen of dromissarisen.De video From Dusk till Dawn van Salma Hayek geeft het mysterieuze aan van de combinatie van vrouwen en slangen:

https://youtu.be/3Pc_KMsR6rc

Na de film Raiders of the Lost Ark kreeg ik opnieuw een nieuwe bijnaam: Martin “Indy” Cuijpers.

De avonturen van Indiana Jones hebben me altijd geïnteresseerd en dat de verhalen slaan op een werkelijk bestaand figuur, namelijk Langdon Warner ( 1881-1955), spreekt me nog meer aan. En vooral, als ik me bedenk, dat zijn sterfjaar mijn geboortejaar is.

Je hebt van mensen, die niks meemaken en je hebt mensen, die van alles meemaken.

Het is geinig, dat je leven een beetje lijkt op dat van een ander en dat je dezelfde hoeden draagt, maar mijn streven is toch echt om zoveel mogelijk mezelf te zijn.

Ook al is dat niks, dat is nog altijd beter dan nep te zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje