Familiar______________________Familiar___________________________

Vanaf het moment, dat ik het nummer Familiar voor het eerst op de radio hoorde, was ik verkocht.

Link Liam Payne, J.Balvin-Familiar (lyric video)

https://youtu.be/6iB0nMS97dQ

Toen ik de clip voor het eerst zag, vond ik de muziek passend bij de beelden passen.

Er kwamen echter geen zangers of danseressen in voor. Niks aan de hand. De video beviel me ontzettend.

Totdat ik merkte, dat op Youtube er naast Familiar nog een Familiar bestond.

Liam Payne & J.Balvin-(Official video):

https://youtu.be/oWw1BcFhk-k

Natuurlijk, met Liam Payne en J. Balvin en deze keer een meer gebruikelijke clip. Blitse auto's op de achtergrond, lenige meiden, die de sterren van de hemel dansen en inclusief Liam Payne, die regelmatig zijn zak vastpakt. Wat een tegenvaller. Er is niks met de video verkeerd, maar ik vind hem niet bij het liedje passen.

Zelfs het feit, dat mijn favoriete model van Corvette meedoet, verzacht de teleurstelling niet.Trouwens, dat bij zijn zak pakken van Liam Payne is onderhand ook wel achterhaald. Sinds Michael Jackson daar mee begonnen is, vindt iedere zichzelf respecterende zanger, dat hij zijn zaakje ook vast moet pakken.Bij artiesten is dit gebaar een modeverschijnsel, hier in de campo in Spanje staan wel een kwart van de mannen ongeneerd aan hun zak te krabben. Net alsof ze platjes hebben, of hun piemel niet genoeg wassen.

Ook als ze niet staan te zingen, staan ze in hun kruis te krabbelen.

Ik roep dan altijd: ”Heej, je moet ze omdraaien, dan bijten ze in je onderbroek.!”

In het nederlands natuurlijk, want dat verstaan ze toch niet.

Als ik aan het schrijven ben met mijn koptelefoon op, betrap ik me erop, dat de clips er gewoonweg niet toe doen. Het nummer is gewoon beregoed. Het deuntje zit in je hoofd en maakt je vrolijk.

Wat lig ik toch te mekkeren. Als je naast een geliefde ligt, maakt het niet uit welke video bij de muziek hoort. Het is de muziek, die telt. Als perfectionist (tegen wil en dank) wil ik de juiste clip bij mijn muziek hebben.

Maar dat maakt geen fuck uit. Het gaat om de muziek.!

Voor de gemiddelde koppels is de slaapkamer de plaats waar het gebeurt.

Na jaren komt de sleur zijn kop opsteken. Maar de “muziek” zit nog steeds in je hoofd.Ga voor de afleiding eens een keer naar een hotel.

Ga voor de afleiding nog eens keer, ouderwets en ongemakkelijk, in de auto een nummertje maken.

Ga voor de afleiding een een keer in de heide liggen robbebollen, als je dat nog nooit gedaan hebt.Je zult merken, dat je nog steeds je “muziek” bij hebt.

Breek eens een keer uit het vaste patroon.

Zelfs als je vrouw aanvankelijk zal zeggen: ”Doe niet zo gek.”, zal ze achteraf toegeven, dat het nog niet zo'n gek idee was. Met wat fantasie houd je een relatie levendig. Veel plezier.

Tussen haakjes, dat in de heide was voor mij persoonlijk 1 x genoeg. Het gekriebel van het gras aan mijn ballen was niks. En als de hond dan ook nog aan je kont begint te likken, ben je blij, dat je weer naar je eigen bedje terug kunt. Maar je hebt het wel meegemaakt.!

Voor de vrijgezelle, masturberende mannen onder ons: probeer eens een keer met je linkerhand, onder je linkerbeen en knieholte. Dan is het net of iemand het anders het doet.

De kracht van de vakantieliefdes zit hem in het creëren van de ideale atmospheer.De twee ontmoeting,na een lange periode van elkaar niet zien, is perfect of het wordt een uiteen spatten van een droom. Daartussen ligt meestal niets.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje