Dua Lipa_________________________________Dua Lipa______________________Zoals ik bij mezelf voorspelde, dat Cara Delevingne een grote carrière tegemoet zou gaan en van vrouwen zou gaan houden, zie ik hetzelfde aura rond Dua Lipa hangen. Ik voorzie, dat het slechts een kwestie van tijd is, dat Dua Lipa naar buiten komt, dat ze ook van vrouwen houdt. Hoeveel tijd? Ik denk een jaartje.

Nu is het de 20ste juni 2018.

Toen ik in mijn jeugd bij de politie werkte, wisten mijn collega's, dat ik een fotografisch geheugen voor gezichten had. Samen met Raoul X…….. haalden we de gezochte personen van straat, die met een foto in de politie-klapper stonden. Wij met zijn tweeën waren goed voor net zoveel gesignaleerde verdachtes, dan de rest van het surveillance-personeel van Tilburg tesamen. (Toen-der-tijd bestond de surveillance-dienst uit zo'n 80 agenten en hoofdagenten). Als Raoul of ik dienst hadden en we zagen iemand uit de klapper, dan was het de onze. Zelfs al hadden we de persoon in de klapper nog nooit eerder in levende lijve gezien, zijn gezicht was op ons netvlies gegrift. Of hij nou naar de kapper was geweest, of brildragend was geworden, dat maakt niks uit: het was de onze.

Een andere collega had een fotografisch geheugen voor kentekens: Johan X……..

Auto-kentekens stroomden binnen in zijn persoonlijke computer: zijn hersenen.

Op een dag reed hij door de X…...straat en zag een Mercedes in het begin van de straat staan. De X...straat is een lange straat. Helemaal op het einde van de straat zag hij echter hetzelfde kenteken. Daar klopte dus iets niet. De 2 auto's werden op gesleept en naar het hoofdbureau gebracht. Na enig onderzoek bleek, dat de 2 auto's het eigendom waren van 2 directeuren van een plaatselijk bedrijf. Ze hadden beide Mercedessen hetzelfde kenteken gegeven om de motorrijtuigenbelasting te ontduiken. Totdat de hersenen-computer van Johan X…..de voertuigen opmerkte. Johan X…. had niks met gezichten. Ik dus wel.!

Op de clips van Dua Lipa zag ik een zangeresje uitgroeien tot een ware vamp.!

Of ze haar haar strak naar achteren droeg of een verrassend kort kapsel aan meette, ze werd knapper en knapper. En iedere keer werd mijn gevoel gesterkt, dat er iets speciaals rond haar hing. Net of ze een geheimpje heeft.

Als het geheimpje hetgeen is, wat ik bevroed, zou ik haar willen zeggen: “Meid, leef je eigen leven. Je bent geen publiekelijk bezit. Probeer naast je drukke carrière zoveel mogelijk te genieten.”
Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje