de kracht van parfum_________________________De kracht van Parfum___________________

“Wat ruik je lekker”, zei Claudia en snoof nog een keer in mijn nek.

“Vind je?” antwoordde ik. “Ja”, zei ze: “Dat is Angel”. Verwonderd over het feit, dat ze mijn parfum herkende, zei ik haar:”Ja, dat is inderdaad Angel. Hoe weet jij dat?” Ze vertelde me, dat ze veel over parfums wist.

Maar nu komt het mooiste van al: ik gebruik al jarenlang deze parfum: een vrouwenparfum!

Alle mannen kopen mannengeurtjes, zoals Couros of Joop, maar hebben niet in de gaten, dat de meeste vrouwen voor vrouwen-geurtjes gaan. Een vrouw weet, wat ze lekker vindt.!

In bars en discotheken vang ik regelmatig geurtjes op, die me compleet gek maken, zoals Chanel 5 en Opium. Net als een hond, die ligt te slapen in zijn mand en wakker wordt van de geur uit de keuken, waar zijn vrouwtje staat te koken, ben ik in staat de dames met goede parfums te volgen.

Ik probeer in hun omgeving te gaan zitten om onopvallend meer van dat lekkers op te kunnen snuiven.

Wordt vervolgd…….

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje