Casanova________________________________Casanova_______________________

Giacomo Casanova: - geboren op 2 april 1925 in Venetië, Italië,

- gestorven op 4 juni 1798 in Duchcov in Tsjechië,

- volledige naam Giacomo Girolamo Casanova,

- lengte 1.87 meter.

Quotes: - Marriage is the tomb of love.

- It is only necessary to have courage, for strength, without self-confidence is useless.

- As to the deceit perpetrated upon women, let it pass, for, when love is in the way, man and women

as a general rule dupe each other.

De moderne Casanova werd voor mij persoonlijk het beste verbeeld door de helaas veel te jong gestorven Heath Ledger.In zijn memoires schrijft Casanova dat zijn voorouders afkomstig zijn uit Spanje en beweert , dat één van hen zelfs met Christoffel Columbus mee gezeild heeft.

Casanova vertelde over zijn veroveringen in zijn memoires. En had het slechts over rond de 22 afwijzingen.

Welnu, mijn veroveringen overtreft ruimschoots het aantal van Giacomo Casanova, maar mijn afwijzingen zijn even talrijk als mijn liefdes, zoniet talrijker!. Wat heb ik veel voor lul gestaan.

Maar alles om het goede ultieme genot te bereiken: het tussen de lakens belanden met een vrouw.

Het sleutelwoord bij Giacomo Casanova is beminnen.

Een rokkenjager mag je me noemen, maar een versierder met mijn verlegenheid, vind ik schromelijk overdreven. Jongens, jongens, wat was ik verlegen. Als ik al een meisje aan durfde te spreken, liep mijn hoofd rood aan en de zweetdruppeltjes liepen over mijn anders zo kouwelijke rug.


Wordt veeeeeel vervolgd………..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje