vrouwen met inhoud___________________________Vrouwen met inhoud__________________

Ana Igartiburu is het toonbeeld van elegantie. Voor mij tenminste.

Ze heeft haar eigen TV-programma, genaamd “Corazon” en heeft bijna iedere dag een nieuwe outfit aan.Als Richard Gere in American Gigolo en Christian Grey in 50 shades of Grey de inloopkast geïntroduceerd hebben, zo moet Ana wel 12 van die kasten thuis hebben. Nee, ze moet wel een inloop-magazijn hebben. Ik heb haar nog nooit met hetzelfde kledingstuk gezien.

Met een altijd sympathiek lachend gezicht presenteert ze haar haar glamour-programma met als het onderwerp de sterren van het witte doek en de muziekwereld.

Met haar linkervoet dwars en haar rechtervoet daarvoor in een hoek van 90 graden lijkt het, alsof ze recht van de balletles komt.Toen mijn oude maat Jos en ik naar een vakantie naar Benidorm in de bus zaten, bemerkten we, dat we de 2 oudste passagiers van de bus waren. Zelfs ouder dan de 2 chauffeurs. Ik zei tegen Jos: “Daar moeten we toch wat aan gaan doen in de toekomst, jongen….Ik ben bang, dat we echt te oud beginnen te worden om met jongerenreizen te reizen.”

Verschillende reizen hadden we geboekt via het jongeren-reisburo My Way, maar ik voelde dat we uit onze oude kleren gegroeid waren.

Na een lange vermoeiende busreis, werden we in het hotel ontvangen door een jonge reisleidster, die ons uitlegde, wat we voor deze 14 dagen moesten weten.

De reisleidster was een leuke meid en het gezelschap zat geïnteresseerd te luisteren. Wij niet.! Dat hadden we al meerdere malen gehoord en voor ons was het oud nieuws.

Dus we waren al lang blij, dat we merkten, dat het grietje een eind aan het verhaaltje begon te breien. Met de standaardvraag: “Heeft iemand nog iemand vragen?”, besloot ze.

Niemand had vragen.

Ik stak mijn vinger op en zei: “Ja, ik heb wel een vraag. Heb jij vroeger aan ballet gedaan?”

Het werd muisstil. Maar ineens begon hartelijk te lachen.

Toen het vrouwtje bemerkte, dat het geen vervelende vraag was, herstelde ze zich bliksemsnel en antwoordde: “ Ja, dat klopt. Ik heb jarenlang balletlessen gehad.”

Met een brede lach rond haar mond.

Ze stond met dezelfde ballet-stand als Ana Igartiburu.

Vol verwondering volg ik al meer dan 12 jaar de metamorfoses in stijl en elegantie van Ana.

Als toonaangevende presentatrice op de spaanse TV laat ze zien, dat schoonheid en inhoud gemakkelijk samen gaan.

Of ze zwanger is of niet:Ze is niet alleen een toonaangevende presentatrice, ze is tevens het voorbeeld van de moderne dame, die zich bewust is van haar vrouwelijkheid.

Het zal wel s'-morgens waarschijnlijk een uur voor de make-upspiegel zitten betekenen, maar dan heb je ook wel wat.

Ze is door om door een ringetje te halen.

Een andere bijzonder aantrekkelijke vrouw is Astrid JoostenZe is knap, elegant, maar heeft ook nog een knappe kop. (letterlijk en figuurlijk.)

Op de weinige avonden, dat ik Nederlandse TV zat te kijken, liet ze regelmatig een vakkundig staaltje van journalistiek en interview-kunst zien. Knap hoor.

De kunst is niet om een hitje te maken, maar om na de eerste hit terug te komen in de charts met hetzelfde succes, of zelfs met een nóg beter nummer te prolongeren.


.Vrouwen, die na hun eerste nacht met je doorgebracht hebben en terugkomen met het volgende succesnummer, noem ik artiesten.

Ik ken vrouwen, die hun hele leven hetzelfde kapsel hebben en niet veel veranderd zijn. Ze zijn alleen wat ouder geworden. Maar als het uiterlijk niet veel veranderd is en geen andere stijlen gekend heeft, dan zal in hun sexleven waarschijnlijk ook weinig variatie gezeten hebben.

Doordat ik het grootste deel van mijn leven kaal geweest ben, heb ik misschien makkelijk praten. Bij mij waren namelijk maar 2 kapsels mogelijk; Kort of heel kort……

Het is decennia geleden, dat een kapper mijn haar, of wat ervan over is, van dichtbij gezien heeft. Vrouwen hebben de mogelijk om hun haardracht te variëren. Doe daar iets mee.! Sommige vrouwen hebben stijl en andere niet.

Terwijl ik dit zit te schrijven, loopt een vrouw in het midden van de straat met een sigaret in haar mond. Ze neemt een grote trek en schiet de peuk op de straat. Die heeft dus in het geheel géén stijl.

Katy Perry kwam plotseling met een nieuw kort kapsel. Ik herkende haar in het begin niet.

“Woooww…”


Dua Lipa had lang haar, totdat ze ineens de media haar “definitieve bob” toonde op internet. “Woooww.”

Ze veranderde van een leuke zingende jonge griet naar een stijlvolle vamp.. “Woooww.”

Halle Berry ruilde haar prachtige haren om voor een verjongende dracht. “Woooww.”

Met bijpassende oorbellen: een plaatje !Miley Cirus’????? maakte de metamorfose door van de Madonna-stijl naar een moderne sexbom. “Woooww.

Taylor Swift is een cameleon. “Woooww.”

Ze is de meest verdienende zangeres ter wereld met een salaris van rond de 170 miljoen euro.Ik kan zo wel uren door blijven gaan, ik ken vriendinnen, die het presteren om de cameleon uit te hangen. “Woooww.” Ze brengen knap behoorlijk wat variatie in hun kapsels en neem van mij gerust aan: ook in hun sexleven…. Niets is zo funest voor een relatie dan de sleur.


Al is een orchidee nog zo mooi, zonder regelmatig water te krijgen, zie je hem van dag of dag verdrogen….

.

.

.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje