Nadal________________________Nadal____________________

Het is belangrijk, dat ik anderen in hun waarde laat. Ik heb al eerder geschreven, dat ieder persoon verschillend is en daarom heb ik altijd geprobeerd te accepteren, dat anderen afwijkende gedachten en hobbys van mijn favoriete bezigheden hebben.

De postzegelverzamelaar, die met zijn pincetje met alle geduld de postzegels in zijn album zit te klasseren, is ook opgewonden, wanneer hij een zeldzaam exemplaar aan zijn collectie toe kan voegen. Zijn adrenaline is dezelfde als de mijne.!

Ik denk, dat het elkaar niet in zijn of haar waarde laten, de aanzet is voor jaloezie en zelfs voor het pesten. ( pesten is tegenwoordig vervangen door het mooie woord bullying). Maar bullying doet evenveel pijn als het pesten.

Ik ken iemand die helemaal idolaat is van de Spaanse tennisser Nadal.
Deze persoon laat mij geheel in mijn waarde.

Ik noem haar niet met haar naam, want dan weet iedereen, dat het mijn zus is……

Nadal heeft aan haar één van zijn trouwste fans. Ook al is Nadal niet mijn “pakje- aan” niet, geniet ik met volle teugen van de bedrevenheid, waarmee ze zijn wedstrijden volgt en zijn levenswandel achtervolgt.Het is een genot om te zien, dat iemand zijn draai gevonden heeft in zijn hobby. Ik ken echter mensen, die mijn hobby niet zo waarderen……

Veel mensen waarderen mijn levensstijl niet zo erg, maar ik kan hen alleen maar zeggen: “Sorry, ik kan er niks aan doen. Dit is zoals ik ben.

En als hetgeen ik publiceer niet bevalt, ga dan a.u.b. Shakespeare lezen.

Wordt vervolgd…Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje