Magnum_________________________Magnum_________________________ In eerste instantie wilde ik deze foto's publiceren, maar voor degenen, die misschien gechoqueerd zijn en bezwaar maken:

Doe niet zo kleinzielig en bedenk, dat hier aan de Costa del Sol nog ieder jaar lijken aanspoelen met zo'n lekkere “ Magnum chocolade-ijsco's”.En voor degenen die het lef hebben: Bekijk de hele video van de Magnum van de reclame- video:

Bedenk onder het bekijken van het filmpje, waar eigenlijk het verschil in zit. Laat we eindelijk eens normaal gaan doen, en ons bezighouden met werkelijke problemen: Als je een wereldverbeteraar uit wilt hangen, neem de tijd en bekijk de video compleet s.v.p.:

https://youtu.be/e8-5v8TxXfs

Dan komt nu de spaanse variant van Magnum:

Voor de volgende foto hebben ze niet hoeven fotoshoppen, want zulke “dingen” lopen hier met bosjes rond bij de donkere bootvluchtingen, die het wel gehaald hebben om de overtocht te overleven. Als ze de overtocht gehaald hebben, begint eigenlijke de echte ellende. Als tasjes en horloges-verkopers lopen ze langs de standen te zeulen met hun handel om zichzelf en de familie een menswaardig bestaan te bieden.

De dames verdwijnen noodgedwongen op de industrieterreinen om hun diensten aan te bieden en de geile spanjaarden een pijpbeurt te geven..

In hun oorspronkelijke leventje in het dorp in Afrika hadden ze niet veel.

Maar wat hebben ze nu.?

Ze hebben de magnum-ijsco's omgeruild voor een ongewassen spaanse piemel.

Wordt vervolgd…..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje