de schuif van Cuijpers_______________________De schuif van Cuijpers________________________
Er bestaan vele wetten. Onder andere de wet van Murphy, de wet van de communicerende vaten, de wet van de sterkste, enz. enz. Vanaf gisteren, zondag 15 april 2018 bestaat voortaan de wet van Martin Cuijpers.
Om na-apen te voorkomen is het uitgevonden. Het pikken van plannen en ideeën van anderen is niet netjes. Vooral niet als het daarbij het louter om persoonlijk gewin gaat. Of kort gezegd: Geld.
Omdat bij eventuele publicatie van mijn boek het leeuwendeel van de opbrengsten naar een goed doel gaat (medicijnen-verspreiding voor aids-patienten in Thailand ), wil ik niet dat een ander met de loyalties van mijn boek gaat slepen. Wel als ze het verdiende geld eveneens aan de Thaise mensen schenken voor medicijnen. Dan krijgen ze mijn toestemming ( Maar bedenk ik me, dat dat geen goed idee is: kijk maar naar liefdadigheidsintellingen  zoals R…………… in Nederland, maar daar schrijf ik in een ander hoofdstuk over.)
Voor muziek heb je soortgelijke instanties, die de rechten van de bedenker beschermen: Buma  en ……..
Om mijn “geesteskindje” te beschermen, ga ik maandag een blog openen in het internetcentrum Guadalinfo in Casabermeja. Door de sociale media binnen te treden met mijn schrijven ga ik mijn geestes-spinsels internationaal verspreiden en daarmee de verdiensten veilig te stellen voor Thailand.
Door mijn schrijven op internet te pleuren, veranker ik mijn geestes-overwe

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje