de perfecte vrouw

_____________________________De Perfecte Vrouw__________________________

Op mijn zoektocht naar de ideale vrouw is mijn franc gevallen:
De ideale vrouw bestaat niet.!!!
De ideale vrouw is een mix:
Net zoals ik, als avonturier, pretendeer een mix te zijn van Ivanhoe, Casanova, Don Juan, Indiana Jones, Kuifje, Zorro, Ernest Hemingway, Batman en de Baron von Munchausen, zo is de ideale vrouw een mix van Kim Basinger, Gwen Stefani, Nicole Kidman, Doutzen Kroes, Marion Cotillard, Cara Delevingne, Julia Roberts, Penelope Cruz, Amber Heard en Juliette Binoche. Dus voor de dromers. Stop maar gerust en geniet van de kwaliteiten van je huidige liefje…….
Heel mijn periode van testosteron aanmaak heb ik gedacht, wanneer ik een blonde vriendin had: ”Hoe was een donkerharige ook al weer?.
Ik kan pas stoppen met zoeken, als ik een vrouw vind met een haardracht met verschillende banen haar: een strook steil haar, een strook kort geknipt, een strook trapsgewijs geknipt en op het voorhoofd een polka-lijn.
Toen ik nog een weelderige haardos had, ging ik naar mijn kapper en verzocht hem als volgt mijn haar te knippen: “Rechts lang, links kort, achterkant krullen en op mijn voorhoofd een polka-model. (is een rechte lijn).
“Ja, zo kan ik je haar niet knippen!”, antwoordde hij verbaasd .
Ik zei hem; “Maar de laatste keer heb je ze zo toch geknipt.!”
(Grapje)
Iedereen is verschillend. En de ideale vrouw voor de ene persoon kan er totaal anders uitzien voor een andere persoon.
Toen ik eens een schilderij aan het kopen was, zei de verkoper: “U wilt een schilderij, dat iedereen mooi vindt.”
Iedere man wil een vrouw, die iedereen mooi vindt.”
Maar eigenlijk willen ze een vrouw, die tegelijk een goede moeder voor hun kinderen is en tegelijkertijd een slet in bed is.
Allen prefieren een blonde met grote siliconenborsten en thuis een vrouw met natural zachte borsten. Ikzelf heb genoeg van die genoeg van die knoerharde voetballen en geef mij maar de kleinere zachtere…
In beginsel is geen enkele man bij de eerste ontmoeting van zijn toekomstige vlam geïnteresseerd in haar intelligentie. Kul !. Pas bij latere overwegingen of de vrouw, die hij bemint een goede kandidaat voor een kanshebbende relatie is, komt de intelligentie om de hoek kijken. Een hoge intelligentie is mooi meegenomen, maar een goeie, simpele, maar simpelweg lieve partner is ook niet slecht.!
Geef mij maar een lieve gewone vrouw. En als ze buiten onze relatie de intelligenterd uit wil hangen, laat ze dat maar op haar werk doen of bij de boekenclub.
Weinig vrouwen zijn tevreden met hun borsten. En zelfs na borstcorrecties blijft het ontevredenheid-gevoel vaak aanwezig.
Jammer genoeg ben ik zelden dames tegengekomen, die openlijk over dit onderwerp wilden discussiëren.
Als je je auto over laat spuiten, is het de vraag of het eindresultaat naar wens uitpakt.
Bij een auto kun je alleen maar terugvallen op een herhaalde spuit-sessie, wanneer het effect niet begerenswaard is. Bij de bortstverandering kan het defenitieve resultaat slechts omkeerbaar zijn door een nieuwe operatie!. Met alle risico's en pijn-psychose van dien.
Ik heb eens een schone dame gezien met vierkante borsten…………..
Op mijn zoektocht maar de ideale vrouw kan ik inspiratie putten uit een hoop levenservaring.
Don Juan spreekt over een groot aantal veroveringen, maar was een mythische figuur.
Hij deinsde ook niet terug voor verkrachtingen om zijn zin te krijgen. Van zulke praktijken wil ik me ten strengste distantiëren. Tevens was hij een opschepper en een leugenaar.
De memoires van Casanova zijn realistischer. Daarin wordt gesproken over 116 veroveringen.
Sprookje-vertellingen kunnen mooi zijn, maar wanneer een verteller beweert hij, gezeten op een kanonskogel, door de lucht vliegt, dan ga ik toch voor de waarheidsgetrouwe memoires van Casanova.
Als vrouwenliefhebber ga ik niet voor één deel van een vrouw, maar voor alle onderdelen.
Met voorkeur: de ogen.
Daarna de borsten, daarna de billen. En de vulva komt pas later aan de orde. In de bars en disco's met gedempt licht kun je de ogen van de toekomstige geliefde nauwelijk gewaar worden. Laat staan, dat je de kleur kunt onderscheiden.
Bij onenightstands heb ik me er ontelbare keren op betrapt, dat ik me achteraf niet meer herinnerde, wat voor kleur de ogen hadden.
Vrouwen met blauwe ogen hebben weinig pigment eumelanine en mensen met veel eumelanine hebben bruine ogen. Als het lichaam het pigment eumelanine tezamen met feomelanine aanmaakt, resulteert dat in groene ogen.
Vrouwen, die het pigment feomelanine in zich hebben, zijn gezegend met de uiterst zeldzame amberkleurige ogen. Deze variant komt slechts voor bij 1% van de wereldbevolking.
Ook blauwe ogen zijn gedoemd om uit te sterven, omdat de vermenging van rassen louter bruine ogen tot het eind teweeg brengt.
Alice heeft amberkleurige ogen.
Mijn grote liefde heeft heldere blauwe ogen.
De meeste spaanse schoonheden hebben bruine kijkers.
Jessy heeft grijze ogen.                                                   
De perfecte vrouw bestaat niet; net als het zoeken naar de heilige graal.
Iedere vrouw heeft iets aantrekkelijks. Zoals de glimlach van Marion Cotillard in de film “A good year” met Russell Crowe.
De knapste zijn niet per definitie de beste……
Iedere vrouw heeft iets aantrekkelijks , al is het alleen al haar stem.

Op zoek naar de perfecte vrouw: Ben ik niet bezig om me nog steeds te bewijzen?
Na mijn record aan veroveringen ben ik nog immer nog niet verzadigd.
Ook mijn outdoor activiteiten, zoals parachutespringen en zeezeilen, hebben me niet gebracht, wat ik verlangde. Het waren tijdelijke bewijzen om te laten zien, dat ik wat in me had. Mijn moeder schepte tegen iedereen op, dat ze zo'n mooie kinderen had, waarop Tante……. met op naar mij doelend zei. “ Hij is wel knap, maar het is eigenlijk altijd een zeikerke geweest.”
En daar had ze gelijk in. Dus dat hoofdstuk is voor mij nu definitief afgesloten.
Dus waar ben ik, verdomme, toch in godsnaam mee bezig?.
Toen bij mijn herseninfarct het licht bij me uitging, was het voor iedereen beter geweest, als ik ter plekke erin was gebleven. Het enige pluspuntje is, dat ik een beetje reservetijd gekregen heb. Het angstige gevoel bekruipt met, dat ik het begin te snappen: ik ben gewoon op zoek naar  “a heart of gold”.
De waarheid is feitelijk, als in het liedje van Neil Young met “ that keeping searching for a heart of gold” met als toepasselijke slotsom. “And I am going old”.

Het hunkeren naar liefde is net zo kwellend, als het lijden bij een relatiebreuk.
Zijn wij masochisten, of wat?

Grapje. En een nadenkertje:
Zegt een masochist tegen een sadist; “Sla me eens met dat zweepje!”
Zegt de sadist met een dreinerige piepstemmetje: “Neeeej……..Neeeej….”

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje