2 vlooien_______________________2 vlooien_________________________

Twee vlooien komen elkaar tegen en de ene zegt goed verkouden: “Hatsjie...Hatsjie..”

“Nou”, zegt de andere vlooi: “Je bent goed verkouden, zeg!”

“Ja”, zegt de ander: “Afgelopen nacht heb ik geslapen in de snor van een motoragent.“je bent niet half zo slim”, zegt de andere vlooi; “Ik zoek altijd een vrouwtje op en kruip in haar slipje en slaap lekker tussen haar schaamhaar. Lekker warm en behaaglijk. Ik ben nóóit verkouden.”

“Ooohh….”, zegt de ander: “Dat ga ik ook proberen.!

Een week later komen de vlooien elkaar weer tegen. De ene niest nog steeds goed verkouden. De andere vraagt hem belangstellend. “Heb je mijn raad niet opgevolgd?”

“Och jij, met je goede raad”, antwoordde de ander: “Ik heb een mooi vrouwtje opgezocht, ben op haar gesprongen en ben naar haar slipje gekropen. In haar slipje aanbeland, voelde ik de warmte van haar schaamstreek al tegemoet komen”.

“Héérlijk, héérlijk.! Tevreden viel ik in slaap….

En wat denk je : wordt ik s'morgens wakker, zit ik weer in de snor van die motoragent .!!!!”

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje