2 mannekes neuken__________________________2 mannekes neuken______________________

Twee mannekes van een jaar of 8 lopen van school terug naar huis en hebben het erover, dat de volwassenen het altijd over “neuken” hebben en wat ze daar toch precies mee bedoelen. Ze hadden op school nog geen sexuele voorlichting gehad en de oudere opgeschoten jongens, die de voorlichting wel hadden gehad, deden er ook nogal geheimzinnig over. “Het moet wel iets speciaals zijn”, had de oudste van de twee gezegd: “Want alle grote mensen hebben het erover.”

Ze hadden gehoord, dat op de Ringbaan Oost bij de Hasseltrotonde een vrouw woonde, bij wie je voor geld kon neuken. De volwassen lieten wel eens ontglippen, dat deze dame met weelderige borsten, een kei was in het neuken en dat ze je voor wat geld in de zevende hemel bracht. Verder dan dromen en het over het wonder, dat “neuken” heet, kwamen de 2 vriendjes niet, totdat ze een paar weken later op weg naar school een opgevouwen bankbiljet vonden. Nieuwsgierig vouwden de twee makkers hun vondst open en de oudste riep uitbundig: “Wauw, 50 euro”. Blij door de financiële meevaller, liepen ze te bedenken, wat ze met dat geld allemaal niet allemaal konden doen. “Heeej….”, opperde de kleinste: “ We kunnen nu zeker gaan proberen, wat dat neuken is.”

Beiden waren het erover eens, dat dat een super goed idee was; “Kaai-gaaf” op zijn Tilburgs, en ze besloten de volgende dag, dat was een vrije dag op school, de woensdag, naar die madam te gaan. Op die woensdagmiddag waren ze immers toch vrij van school en ze zouden er een speciale gebeurtenis van gaan maken. In de handen wrijvend liepen de kameraden te dromen wat het geluk hun toelachte.

Speciaal gedouched en de haren gekamd gingen de 2 kornuiten op weg naar de Hasseltrotonde. Hoe dichter ze bij hun doel kwamen, hoe zenuwachtiger ze werden. Opgewonden liepen ze de staat in waar het mirakel plaats zou gaan vinden.

Daar was het. Op nummer 49. Wie zou aanbellen? De oudste schavuit trok de stoute schoenen aan en op zijn tenen kon hij de bel juist indrukken.

Bonk, Bonk, Bonk, ze hoorden hun hartjes in hun borstkastjes bonken en daar ging de deur open…….Daar stond ze….. Hun sexgodin, die hen in de geheimen van de wereld van sex van de grote mensen zou inleiden. In een sexy-lingerie outfit nam de vrouw de 2 mannekes van kop tot teen op en vroeg verbaasd; “Zo, snotneuzen, wat komen jullie doen?.”

De oudste nam het woord en zei stotterend: “Wwwij komen neuken, mevrouw.!”

“Kom dan maar binnen”, zei de vrouw van lichte zeden bij het zien van het biljet van 50 euro. Ze bracht de mannekes naar een slaapkamer, die geheel was ingericht met rode pluche: de kleur van de liefde……

De sexy vrouw begon sensueel haar BH los te klikken en terwijl ze haar ontblote borsten toonde, zei ze; “Zo, dus jullie robbedoessen willen leren wat neuken is?”.

De twee vrienden knikten van “Ja..!!!.” “Let dan maar eens op, wat neuken is”, vervolgde de professional. Ze pakte de 2 mannekes in hun nek en kletste de twee hoofdjes met een klap tegen elkaar. “Zo, dat is neuken.” zei ze; “Klaar.!“

Nog half verdoofd door de klap, werden de twee door de dame naar buiten geleid en suf liepen de 2 maten het buitenlicht op straat in.

Op het trottoir hoorden ze de voordeur van het “sexpaleis” achter hun rug dichtklappen en verbouwereerd keken ze elkaar aan. Na een paar minuten van hun eerste “neuk-partijtje” bijgekomen te zijn, merkte de oudste op:” “Gelukkig, dat we geen briefje van 100 euro hadden gevonden, want dan hadden we ons zéker kapot geneukt.!”

( Grapje….)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bloedpenis versus Vleespenis

WC met Hartje

Kaal K*tje